Εξειδικευόμαστε στη σχεδίαση, κατασκευή, ολοκλήρωση και υποστήριξη συστημάτων που αυτοματοποιούν τις διαδικασίες συσκευασίας και αποθήκευσης. Έχουμε ταυτίσει το όνομα Ζήνων με την εισαγωγή των ρομπότ στην Ελληνική βιομηχανία, έχοντας περισσότερες από 150 εφαρμογές (70 ρομπότ εν λειτουργία) στους κλάδους των τροφίμων, ποτών, φαρμάκων, χημικών και υλικών συσκευασίας.

Με 25 άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς και τεχνικούς υποστήριξης, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προσεκτική σχεδίαση και τεκμηρίωση των λύσεων, την ποιότητα των κατασκευών και την ασφάλεια της παραγωγής.

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους στον τομέα τους Οίκους (Fanuc Robotics, Winkel, Interoll, Elsag).

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001/2000 και από το 2009 είναι μέλος του Ομίλου Θεοδώρου.

Εγκιβωτισμός

Ομαδοποιούμε τα παραγόμενα προϊόντα και τα τοποθετούμε με συγκεκριμένη διάταξη στις συσκευασίες τους, με τη χρήση ρομποτικού ή καρτεσιανού συστήματος. Ο προσεκτικός σχεδιασμός δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ιδιαιτερότητες της συσκευασίας και διασφαλίζει υψηλές ταχύτητες στην εναλλαγή προϊόντων.

Αυτοματοποιούμε τη διαδικασία παλετοποίησης μέσω ρομποτικού ή καρτεσιανού συστήματος. Οι σύγχρονες μέθοδοι και τεχνολογίες ρομποτικής επιτρέπουν ταυτόχρονη κάλυψη έως και 5 γραμμών παραγωγής για διάφορες μορφές συσκευασίας, με υψηλή ακρίβεια και μειωμένη συντήρηση.

Με τη χρήση εξελιγμένων ραουλοδρόμων, ερπυστριών, ταινιοδρόμων, αναβατορίων, βαγονιών κ.ά, εξασφαλίζουμε τη διακίνηση των συσκευασιών σας μέσα στους χώρους της παραγωγής με ταχύτητα και ασφάλεια.

Περιτύλιξη παλετών

Παρέχουμε λύσεις αυτόματης περιτύλιξης παλετών, βελτιστοποιώντας τη διαδικασία περιτύλιξης με σημαντική μείωση του κόστους και αύξηση της παραγωγικότητας.

Παραλαμβάνουμε τις έτοιμες παλέτες και τις τοποθετούμε αυτόματα σε στατικά ή δυναμικά ράφια. Έτσι εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της αποθήκης (FIFO ή LIFO), επιταχύνεται η εκτέλεση των παραγγελιών, βελτιώνεται η ορατότητα των αποθεμάτων και μειώνονται τα λάθη.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένα συστήματα αυτόματης εκτέλεσης παραγγελιών (διακίνηση, εξοπλισμό order picking, σήμανση, τιμολόγηση, συσκευασία, ταξινόμηση και πληροφοριακό σύστημα ελέγχου) με εφαρμογή στα logistics, τις φαρμακαποθήκες, το e-commerce fulfillment κοκ.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ‘με το κλειδί στο χέρι’ που καλύπτουν όλα τα στάδια της συσκευασίας & αποθήκευσης, περιλαμβάνοντας: διακίνηση, ζύγιση, ανίχνευση ξένων σωμάτων, διαμόρφωση, εγκιβωτισμό, sorting, σφράγισμα, παλετοποίηση, περιτύλιξη, σήμανση, ιχνηλασιμότητα.

Παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις αυτοματισμού και ρομποτικής που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες της παραγωγικής διαδικασίας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 6690900:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Λανθασμένη εισαγωγή email. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input