Ζήνων Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ

Απογειώνουμε την παραγωγή σας στο τέλος της γραμμής

Από το 1987, βοηθάμε την ελληνική βιομηχανία να αυξήσει την αποδοτικότητα μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις ρομποτικής και αυτοματισμού κατά την τελευταία φάση της παραγωγής (end-of-line): από την πρωτογενή συσκευασία έως την αποθήκευση των προϊόντων.

Περισσότερα ...

Γιατί Ζήνων

 • Εξειδικευόμαστε στη σχεδίαση, κατασκευή, ολοκλήρωση και υποστήριξη συστημάτων που αυτοματοποιούν τις διαδικασίες συσκευασίας και αποθήκευσης. Έχουμε ταυτίσει το όνομα Ζήνων με την εισαγωγή των ρομπότ στην Ελληνική βιομηχανία, έχοντας περισσότερες από 150 εφαρμογές (70 ρομπότ εν λειτουργία) στους κλάδους των τροφίμων, ποτών, φαρμάκων, χημικών και υλικών συσκευασίας.
 • Με 25 άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς και τεχνικούς υποστήριξης, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προσεκτική σχεδίαση και τεκμηρίωση των λύσεων, την ποιότητα των κατασκευών και την ασφάλεια της παραγωγής.
 • Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους στον τομέα τους Οίκους (Fanuc Robotics, Winkel, Interoll, Elsag).
 • Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001/2000 και από το 2009 είναι μέλος του Ομίλου Θεοδώρου.

Πρόσφατα Νέα

Ο Όμιλος Θεοδώρου στην έκθεση Syskevasia 2022

Ο Όμιλος Θεοδώρου συμμετέχει στη 17η Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics, Syskevasia 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 03 Οκτωβρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" στα Σπάτα.

Στα περίπτερά μας στην Αίθουσα 3 (A4, B4, C3) θα παρουσιάσουμε τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στους τομείς δραστηριοποίησής μας:

 • Αυτόματη και ρομποτική συσκευασία
 • Κωδικοποίηση και ετικετοποίηση προϊόντων
 • Συστήματα έξυπνης μεταποίησης - Industry 4.0
 • Ιχνηλασιμότητα και διαχείριση παραγωγής (MES)
 • Αυτοματοποίηση αποθηκών/διανομών - Logistics 4.0
 • Έλεγχος βάρους, βιομηχανική ζύγιση
 • Μηχανήματα stretch film

Η Ζήνων Αυτοματισμοί στο Συνέδριο Technology in Action 2021

Η Ζήνων Αυτοματισμοί συμμετείχε στο online virtual συνέδριο Technology in Action 2021, το οποίο διοργάνωσε η Boussias Communications στις 20 Μαΐου 2021. Σκοπός του συνεδρίου ήταν να παρουσιάσει πρακτικές εφαρμογές της τεχνολογίας σε εταιρείες και οργανισμούς, για λιανεμπορικά καταστήματα, τμήματα πώλησης, αγορών, παραγωγής, αποθήκευσης, διανομής, ανθρώπινου δυναμικού και αναλύσεων δεδομένων.

Ο Χρήστος Βαφειάδης, Διευθυντής Πωλήσεων της Ζήνων Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ, στα πλαίσια του συνεδρίου, παρουσίασε τις ρομποτικές λύσεις για το End-of-Line και τα Logistics που προσφέρει η Ζήνων Αυτοματισμοί και ο Όμιλος Θεοδώρου στους πελάτες της.

Είπαν για εμάς

Σας αναθέτουμε νέο έργο γιατί είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρεχόμενη υποστήριξη.

Ν.Κολιός, ΑΓΝΟ Α.Ε.

Η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη.

Ι.Στουρνάρας, Τεχν. Διευθυντής, VIVARTIA Α.Ε.

Εντυπωσιάζει η προσοχή που δόθηκε σε θέματα ασφαλείας και λειτουργικότητας. Η ποιότητα του υλικού τεκμηρίωσης είναι μοναδική.

Χ.Φουντουκίδης, Προϊστάμενος Ηλ. Τμήματος, ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε

Τα ρομποτικά συστήματα της ΖΗΝΩΝ αποδείχθηκαν εξαιρετικά αξιόπιστα. Η απόσβεση της επένδυσης ήταν ταχύτατη.

Σ. Θεοδώρου, Τεχν. Διευθυντής ΦΑΓΕ Α.Ε.