Έργα που έχουμε υλοποιήσει στην Tasty Foods ΑΕ

Η Tasty Foods ξεκινά to 1973 στην Αθήνα ως μια εταιρεία γενικών τροφίμων αλλά γρήγορα εξαπλώνει τις δραστηριότητές της στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο των αλμυρών τροφίμων και snacks, δημιουργώντας τα γνωστά σε όλους Tasty Chips. To 1987, η Tasty Foods γίνεται μέλος της Frito Lay International, Great place to Work, Best Multinationals Workplaces 2011. που ανήκει στον όμιλο της PepsiCo, και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής αλμυρών snacks σε όλο τον κόσμο.

Η Tasty Foods-PepsiCo αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στην αγορά των αλμυρών σνακ με ένα portfolio που περιλαμβάνει γνωστά και επιτυχημένα brands όπως Lay’s, Cheetos, Ruffles, Doritos, Tasty Naturals, Quaker. Η εταιρεία απασχολεί 755 εργαζομένους και εδρεύει στον Αγ. Στέφανο Αττικής όπου διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και διανομής. Επίσης, διατηρεί γραφεία στη Θεσσαλονίκη για την υποστήριξη των πωλήσεων της Β. Ελλάδος.

Στον κλάδο των αναψυκτικών, δραστηριοποιείται η PepsiCo-HBH που προσφέρει μία ευρέως αναγνωρισμένη γκάμα μη αλκοολούχων ποτών όπως αναψυκτικά, ανθρακούχα και μη (Pepsi, 7UP & ΗΒΗ), κρύο τσάι (Lipton), χυμούς ΗΒΗ, ισοτονικά (Gatorade) και ενεργειακά ποτά (Rock Star). Η εταιρία εδρεύει στη Νέα Ερυθραία, απασχολεί 193 εργαζόμενους και διαθέτει μία υπερσύχρονη μονάδα παραγωγής και διανομής στα Οινόφυτα.

Η επέκταση του συστήματος sorting που υλοποιήσαμε στην Tasty Foods βοήθησε στην πλήρη αυτοματοποίηση της διαδικασίας διακίνησης των χαρτοκιβωτίων του εργοστασίου. Το σύστημα παραλαμβάνει χαρτοκιβώτια από δυο μηχανές παραγωγής σε μια γραμμή μεταφοράς. Στη συνέχεια τα χαρτοκιβώτια ανυψώνονται με αναβατόριο σε ύψος 3,5m και ταξιδεύουν παράλληλα προς τον τοίχο. Το τελευταίο τμήμα της γραμμής είναι κεκλιμένο ώστε να επαναφέρει τα κιβώτια σε ύψος 1m από το έδαφος, όποτε και πραγματοποιείται η συγχώνευση της εν λόγω γραμμής μεταφοράς με την προϋπάρχουσα.

Το ζητούμενο για την TASTY FOODS ήταν η αυτοματοποίηση της διαδικασίας διακίνησης και ταξινόμησης των προς παλετοποίηση χαρτοκιβωτίων, με στόχο τη μείωση του κόστους και την αύξηση της ευελιξίας στην παραγωγή και την αποθήκη. Με την ολοκληρωμένη λύση που υλοποίησε η Ζήνων Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ, η διαδικασία πραγματοποιείται σε τέσσερα 4 βήματα: 1) Σήμανση χαρτοκιβωτίων & διακίνηση, 2) αναγνώριση κωδικού χαρτοκιβωτίου, 3) ταξινόμηση χαρτοκιβωτίων και 4) ομαδοποίηση συσκευασιών & παλετοποίηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 6690900:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Λανθασμένη εισαγωγή email. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input