Έργα που έχουμε υλοποιήσει στην Syngenta ΑΕ

Η Syngenta είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες εταιρίες με περισσότερους από 28.000 εργαζόμενους σε πάνω από 90 χώρες. Είναι παγκόσμιος ηγέτης στον γεωργικό τομέα και δεσμεύεται στην αειφόρο γεωργία μέσα από καινοτομική έρευνα και τεχνολογία. Σαν επιχείρηση που αφιερώνεται στην τελειότητα μέσα από την επιστημονική έρευνα, η Syngenta έχει μια ουσιαστική συμβολή στη γνώση και την επιστημονική ανακάλυψη, που ωφελούν όχι μόνο την ίδια αλλά και την ευρύτερη παγκόσμια επιστημονική και γεωργική κοινότητα.

Η Syngenta Hellas Μονοπρόσωπη ΑΕΒΕ έχει ως στρατηγική τη διαμόρφωση μιας ευέλικτης παραγωγής με βάσει τις αρχές του Industry 4.0 και την πλήρη ιχνηλασιμότητα των παραγόμενων προϊόντων της, έως και σε επίπεδο τεμαχίου.

Ο Όμιλος Θεοδώρου, ανταποκρινόμενος σε αυτήν την ανάγκη υλοποίησε έργο πλήρης αυτοματοποίησης όλων των διαδικασιών συσκευασίας των επτά γραμμών παραγωγής του εργοστασίου της στην Ελλάδα, παρέχοντας όλο τον μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτούνταν και συμμετέχοντας ως integrator στην υλοποίηση του έργου της πλήρους ιχνηλασιμότητας (serialization & aggregation).

Ο εξοπλισμός αυτός καλύπτει τις λειτουργίες αυτόματης κωδικοποίησης & σήμανσης προϊόντων, ελέγχου ποιότητας των προϊόντων με απόρριψη των μη συμμορφούμενων, επικόλλησης ετικετών, ζύγισης, διακίνησης των προϊόντων, ρομποτικού εγκιβωτισμού, ρομποτικής παλετοποίησης και περιτύλιξης των παλετών με stretch film.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο κ. Παναγιώτης Πιερρής, Τεχνικός Διευθυντής της Syngenta Hellas Μονοπρόσωπη ΑΕΒΕ, περιγράφει την εφαρμογή, καθώς και τα οφέλη που προέκυψαν για την εταιρεία από αυτήν την επένδυση.

Η ΖΗΝΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΒΕΤΕ παρέδωσε στη Syngenta ένα ολοκληρωμένο σύστημα που αυτοματοποίησε τη διαδικασία δευτερογενούς και τριτογενούς συσκευασίας. Το σύστημα περιλαμβάνει δύο συστήματα διαλογής και τοποθέτησης για καπάκια μπουκαλιών, τρία καρτεσιανά συστήματα εγκιβωτισμού μπουκαλιών, ρομποτική παλετοποίηση κιβωτίων, περιτύλιξη με stretch film και διακίνηση παλέτας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 6690900:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Λανθασμένη εισαγωγή email. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input