Έργα που έχουμε υλοποιήσει στην Frieslandcampina Hellas ΑΕ

H FrieslandCampina Hellas αποτελεί μέλος της Royal FrieslandCampina, συνεταιριστική εταιρεία και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο με παγκόσμια εμβέλεια και βαθιά συνεταιριστική παράδοση, που ξεπερνά τα 147 χρόνια.

Η FrieslandCampina Hellas δημιουργήθηκε το 1983 και έκτοτε διαγράφει μια μακροχρόνια και επιτυχή πορεία στην ελληνική αγορά γαλακτοκομικών προϊόντων. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει στους Έλληνες καταναλωτές μια ολοκληρωμένη γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων, που περιλαμβάνει βρεφικά γάλατα και κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος και τυριά, με τις επωνυμίες ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER και FINA. Παράλληλα διακινεί προϊόντα για επαγγελματική χρήση με τις επωνυμίες FRICO, DEBIC και Barista’s Gold.

Η Ζήνων Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ, ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση ρομποτικού συστήματος παλετοποίησης χαρτοκιβωτίων Tetrapak στην FRIESLANDCAMPINA HELLAS Α.Ε.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 6690900:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Λανθασμένη εισαγωγή email. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input