Η Ζήνων παρέδωσε 25 νέα συστήματα ρομποτικής συσκευασίας

Η αυτοματοποίηση της συσκευασίας με ρομποτικά συστήματα αποτελεί βασική ανάγκη κάθε βιομηχανικής μονάδας. Ειδικά στην εποχή της πανδημίας η ανάγκη αυτή έγινε πιο επιτακτική. Στα κλασικά οφέλη της ρομποτικής συσκευασίας (μείωση κόστους, ευελιξία, παραγωγικότητα, κλπ.) προστέθηκε και η ανάγκη για καλύτερη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων και η ελαχιστοποίηση της πιθανότητας επιμόλυνσης στους χώρους παραγωγής.

Η Ζήνων Αυτοματισμοί ΑΒΕΤΕ δραστηριοποιείται στη ρομποτική συσκευασία από το 1985 έχοντας εγκαταστήσει περισσότερα από 200 συστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το τελευταίο διάστημα η Ζήνων εγκατέστησε περισσότερα από 25 ρομποτικά συστήματα συσκευασίας σε ελληνικές βιομηχανίες αλλά και σε Ηνωμένο Βασίλειο, Σαουδική Αραβία, Κύπρο και Μάλτα.

Μία σημαντική καινοτομία, που εισήγαγε η Ζήνων, είναι η ενσωμάτωση του ψηφιακού διασυνδεδεμένου αυτοματισμού στα συστήματα της σύμφωνα και με τις επιταγές της νέας βιομηχανικής επανάστασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πελάτες της Ζήνων δεν είναι πια μόνο οι μεγάλες βιομηχανίες αλλά σιγά σιγά και οι μικρομεσαίες βιομηχανίες, οι οποίες αρχίζουν να εγκαθιστούν ρομποτικά συστήματα εκμεταλλευόμενες το μειωμένο κόστος των νέων τυποποιημένων συστημάτων της Ζήνων.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 6690900:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Λανθασμένη εισαγωγή email. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input