Έργα που έχουμε υλοποιήσει στη Vivartia ΑΕ

Η Vivartia ενσωματώνει πολύχρονη ιστορία και πλούσια κληρονομιά. Ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2006 και σήμερα δραστηριοποιείται στον κλάδο γαλακτοκομικών και ποτών μέσω της Δέλτα Τρόφιμα ΑΕ, στον κλάδο υπηρεσιών εστίασης και ψυχαγωγίας μέσω των Goody's AE και Everest AE και στον κλάδο καταψυγμένων τροφίμων μέσω της Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ.

Η Vivartia ΑΕ είχε την ανάγκη αυτοματοποίησης της διαδικασίας παλετοποίησης κιβωτίων Tetrapak στον κλάδο γαλακτοκομικών της.

Η Ζήνων, ανταποκρινόμενη σε αυτήν την ανάγκη, υλοποίησε ένα ρομποτικό σύστημα το οποίο παραλαμβάνει τα χαρτοκιβώτια Tetrapak από μια μεταφορική γραμμή, τα διαχωρίζει με βάση το ύψος τους σε δυο μεταφορικές γραμμές, τα ομαδοποιεί και τα παλετοποιεί με συγκεκριμένη διάταξη επί παλετών σε συγκεκριμένες θέσεις παλετοποίησης. Το σύστημα λαμβάνει αυτόματα τις κενές παλέτες από έτοιμες στοίβες και από τον χειριστή απαιτείται μόνο η εισαγωγή στοιβών κενών παλετών και η απομάκρυνση των ετοίμων μετά την ολοκλήρωση της παλετοποίησης.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 6690900:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Λανθασμένη εισαγωγή email. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input