Έργα που έχουμε υλοποιήσει στην Lion Pharma ΑΕ

Η Lion Pharma A.E. δραστηριοποιείται στην εμπορεία, διανομή και αποθήκευση φαρμάκων, καλλυντικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση στο χώρο των φαρμακαποθηκών που έγινε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 7.500τμ και είναι εξοπλισμένη με αυτόματα ρομποτικά συστήματα εκτέλεσης παραγγελιών.

Οι κτιριακές της εγκαταστάσεις βρίσκονται στην περιοχή του Μοσχάτου πλησίον της κεντρικής λαχαναγοράς, λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΟΦ και εφαρμόζουν σχολαστικά όλες τις διαδικασίες που επιβάλλουν οι κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Good Distribution Praktice). Επίσης διαθέτει ένα σύγχρονο μηχανογραφικό σύστημα ERP που της δίνει πολλές δυνατότητες μεταξύ των οποίων είναι η online παραγγελιοληψία και το σύστημα ελέγχου παραγγελιών με RF scanner readers.

Η ΖΗΝΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΒΕΤΕ, γνωστή για την τεράστια τεχνογνωσία της στη σχεδίαση και υλοποίηση λύσεων ρομποτικής, διακίνησης και αυτοματισμού για τη συσκευασία και τα logistics, παρέδωσε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα σχηματισμού και αποστολής παραγγελίας στην εταιρία LION PHARMA, η οποία ειδικεύεται στην εμπορία, διανομή και αποθήκευση φαρμάκων και καλλυντικών.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 6690900:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Λανθασμένη εισαγωγή email. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input