Έργα που έχουμε υλοποιήσει στην Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ

Η Ευρωχαρτική Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στη επεξεργασία προϊόντων χάρτου και την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών Είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που υποστηρίζει την παραγωγή προϊόντων στην χώρα μας, απασχολώντας 214 άτομα προσωπικό. Ως αποτέλεσμα, έχει επιτύχει να προσφέρει προϊόντα οικονομικά προσιτά και ποιοτικά, που συνεχίζουν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών.

Η ανάγκη της Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ ήταν να αυτοματοποιήσει το End-of-Line κομμάτι της παραγωγικής της διαδικασίας για τις πέντε διακριτές γραμμές παραγωγής υγρών απορρυπαντικών που διαθέτει στις εγκαταστάσεις της και να μεταφέρει τη διαδικασία της παλετοποίησης από το χώρο της παραγωγής, όπου γινόταν χειροκίνητα, στο χώρο της αποθήκης, με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτό συνεπάγεται, τόσο σε επίπεδο διαχείρισης πρώτων υλών, όσο και σε επίπεδο διαχείρισης και αποθήκευσης των ετοίμων παλετών.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για να έλθετε σε επαφή μαζί μας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 6690900:

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Invalid Input
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνο στο οποίο μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Λανθασμένη εισαγωγή email. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.
Invalid Input